to semestralna wymiana, która łączy studia i zajęcia związane z Twoją dyscypliną ze specjalnym programem tematycznym.

Pierwsza edycja „Food and Fooding” zostanie zorganizowana przez Université de Bourgogne w Dijon we Francji jesienią 2021 roku.

Aby zebrać 30 ECTS za semestr, musisz wybrać studia z każdej z poniższych kategorii:

  • Studia związane z Twoją dyscypliną -> 5-15 ECTS; lista dostępnych dyscyplin
  • Moduł przekrojowy -> 5-15 ECTS; na przykład komunikacja na temat żywności, gastronomii, win, podstaw nauki o żywności, odżywiania i nawyków żywieniowych, dzieci i żywności
  • Moduł otwarty -> 5-15 ECTS; na przykład projekt opiekuńczy, kursy językowe, staż

Na Twoje zgłoszenie czekamy do 20 maja 2021 roku. Możesz się z nami skontaktować pisząc na forthem@uni.opole.pl lub erasmus@uni.opole.pl.

Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji, prosimy o kontakt.